Als eerste op de hoogte zijn van toekomstige projecten? 

 

Bent u op zoek naar een KMO-unit maar vind u niet onmiddellijk wat u zoekt? Door uw gegevens na te laten in onderstaand formulier wordt u als eerste op de hoogte gebracht van toekomstige projecten én heeft u ook als eerste de mogelijkheid tot aankoop of huur.

 

Vul het formulier in

Voor huurder, eindgebruiker en investeerder

Green Business Park, uw succes in ondernemen

  • KMO-unit, ingericht volgens uw wensen en behoeften
  • Duurzaam en energie-efficiënte bouwmaterialen
  • Strategische locaties met goede toegankelijkheid 
  • Klantenbegeleiding vanaf aankoop/huur tot oplevering
  • Hoog rendement voor investeerders 
  • Een volledig afgewerkt park vanaf dag één

Evergem Hermeers exterieur cam 19 adjusted blue watermark

Phare Belgium NV

"Medewerkers die zich gelukkig voelen op een plaats waar ze graag aan het werk zijn, dat is wat mij gelukkig maakt."

 

Over BVI.EU

BVI.EU is al meer dan 25 jaar een internationale ontwikkelaar van hoogwaardig, duurzaam en innovatief commercieel vastgoed en een pionier in KMO-parken en gemengde bedrijvenparken. Dankzij onze uitgebreide expertise, stelt ons op maat gemaakte aanbod ons ook in staat om te kunnen voldoen aan de specifieke vastgoedbehoeften van elk bedrijf.

Onze ontwikkelingen bevinden zich op strategische locaties en zijn complementair aan stedelijke centra; zo bieden vastgoedoplossingen om het lokale economische netwerk te versterken, de stedelijke mobiliteit te verbeteren en bij te dragen aan duurzaam ondernemerschap.

BVI.EU bestaat uit een professioneel team van meer dan 50 specialisten verspreid over verschillende disciplines. Zij gebruiken hun kennis om innovatieve gebouwen en bedrijfsparken te ontwikkelen met een hoogwaardige uitvoering en uitstekende moderne architectuur. Het BVI.EU team werkt met een groot netwerk van vastgoedexperten, architecten en aannemers. Met als doel toekomstbestendige en aan de klant aangepaste projecten te creëren die conform het eigen SEQ-label zijn (afkorting van ‘Safety – Environment – Quality’ of Veiligheid – Milieu – Kwaliteit).

BVI.EU is actief in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Luxemburg.

BVI_EU-logo_1200x760